SZCHPH
SZCHPH
Janko ŠUHAJ - 60 ti prájem

Autor: Ernest Kováčik

Janko ŠUHAJ - 60...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JK
Július Krško
20.06.2013, 21:55
Janko, všetko najlepšie k tej šesťdesiatke, veľa zdravia, rodinnej pohody a nemenej radosti z chovu poštových holubov Ti praje Julo.
AH
Alexander Hlavatý
20.06.2013, 15:27
Pripájam sa ku gratulantom. Neviem či si na mňa ešte pametáš, bol som u Teba ešte ako mladý chovateľ. Čas nezastavíš, ale ten ktorý nám zostáva si musíme užiť čo najlepšie, k čomu Ti želám hlavne veľa zdravia. Šaňo zo Šurian.
JK
Jaroslav Kronka
20.06.2013, 12:12
Pripájam sa aj ja ku gratulácii nášmu tajomníkovi Z.O. Mýtne Ludany a prajem mu do ďalšieho života veľa zdravia, šťastia, rodinnej pohody a úspechov s poštovými holubami. Všetko len to najlepšie Janko, praje Jaroslav Kronka!
RM
Robert Molnár
20.06.2013, 10:24
prečo ste to nenapisali aj po slovensky co ste napisali po madarsky. lebo je to uplne nieco ine.ale asi nie pre deti. s pozdravom robo /nic v zlom/
EK
Ernest Kováčik
20.06.2013, 07:27
Janko : Tvojím 60 tím nar: ti prajem , to všetko čo nemáš , a to čo ti chýba . A veľa úspechov ti do budúcná s poštovým Holbami Janko Szuletes napod alkalmábol kivánom , aljon a fasz. sokaig , amig a Duna vize nem ér bokaig . Janko Srdečné ťa pozývame na tvoje krásne narodeniny : Do Našej krásnej Dediny , na krátku večeru ,kde sú pozvaní všetky tvoji priatelia ,nášho koníčku . A ako aj Maďarský športový priatelia na 18 hod. Piatok 21.06.2013 Vyškovce n/Ipľom [%sig%]
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.